top of page
  • Skribentens bildAdmin

Information från rektor - majHej!


Här kommer information i Maj.


Den årliga enkäten

Vi skickade nu i veckan ut vår årliga enkät till alla vårdnadshavare. Vi ber er svara för varje barn som går på skolan. Även medarbetare och alla elever får en enkät att besvara. Enkäterna ingår i vårt kvalitetsarbete.


Satsning på Utemiljön

Sophiaskolan har fått sin ansökan hos Boverket beviljad och nu väntar vi på bygglov hos kommunen i hopp om att snart kunna sätta igång med byggnationen av de nya lekredskapen på skolgården. På plats finns redan en paddock för käpphästar. Skisserna till vår nya utemiljö hänger på väggen vid stora ingången.


Ombyggnad av Hemsidan

Efter den stora ansökan till Boverket kommer nu arbetet med hemsidan att prioriteras. Ni är varmt välkomna med synpunkter och förslag, tips@sophiaskolan.se


Skolavslutningen 15/6 kl. 10.00

Skolavslutningen kommer närmare med stormsteg. Som ni vet är vi numera fler än vad som får vistas i kyrkan. Eleverna på högstadiet har genom klassråd och elevråd under våren varit delaktiga i diskussionen om utformningen av skolavslutningen.

Det som var viktigast för eleverna var att alla skolans klasser är samlade och att det är i Mellby kyrka. Det framkom olika förslag på föräldranärvaro. Kollegiet har varit delaktigt och alternativen har också diskuterats med representanter från Föräldraföreningen. Vi har gemensamt beslutat att i likhet med julavslutningen får varje familj en plats i kyrkan och familjer till klass 9 får två.


Vänliga hälsningar från en skola mitt i äppelblomningen,


Cecilia

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lyktfest

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page